lørdag 26. januar 2008

Helg i Oslo!

Da var det endelig helg igjen.. Det er en relativt rolig helg for oss. I går dro Espen, Eirik og jeg (Øyvind) i gang med Settlers. Takket være en innbringende jul har vi endelig fått et litt bredere utvalg av spill i leiligheten. Vi ble sittende med dette til langt på natt:)

I dag har vi vært stjerneeksempel på norsk ungdom. Da klokken bikket ti var vi oppe alle mann, for så å dra ut og trene. Espen og Eirik satser på å bygge volum etter stor inspirasjon fra Mortens blogg. Mads satser på eksplosivitet, og dro derfor til trappene i Frognerparken. Selv tok jeg en økt med skøyter på beina og pinne i hånda.

Ellers kan det nevnes at Espen har fått seg jobb i storsalen, noe han har tid til som MF student. Denne uka har han hatt fri hele uka. Gutten har kun tilbrakt en forelesningsøkt på skolen etter nyttår. For min del har jeg akkurat bestått massasjeeksamen, hipp hurra for det:) Eirik er i full gang med fotball, og skal spille futsal turnering i helga. Mads er stadig opptatt med å farte rundt nært og fjernt, og er denne helga opptatt med besøk fra Berrrrgen!

God helg!!

1 kommentar:

Pauls sa...

Kjekt å læsa om god-jengen der øst!