mandag 4. februar 2008

Topp 35 KRIK'er

Som alle vet har vi 3 ekte krikere og en skap-kriker i leiligheten, men vi føler liksom at vi ikke helt når opp i krik-hierarkiet. Derfor har vi nå fått tilgang på et intervju med den fantastiske topp 35 krikeren Karen Ytreland, for å få se hvordan de virkelig store krikerne tenker......
bilde
Karen Ytreland, jentå så ikkje ville beskriva seg sjøl me 3 ord, "neei, hallo!, beskriva meg sjøl med 3 ord? nei, fy søøøren!" Men vi vil beskriva na Karen som ei jenta så allti e gla`!, spreke, å KRIK`ar te di grader..

Fleste parten av dåkke har heilt sikkert sitt na Karen kring itte. Hu e ikkje så insnevra så monjen av ås andre, å hu e nå flytta te Gvarv i Telemark! Der går hu på Sagavoll FHS -KRIK linje.

Kafor går du på KRIK?
Eg har vore me i KRIK i adle år, å eg har allti likt meg på treningane/turane te KRIK. Så e det varierte aktiviteter, du får ledartrening, det e bra miljø å ein andakt på kvar trening.. På Sagavoll har me og KRIK treningar, å det e snadder.

Beskriv KRIK me 3 ord.
Vinne, Bevare og Inspirere..

Kor lenge har du vore Kristen og vanka i bedehusmiljøet?
Eg har bleen dradd me sie eg va liten, så heila livet har eg vore Kristen.

Du går på Sagavoll FHS. Kafor akoratt denna skulen?
Eg hadde hørrt knallmøkje bra om denna skulen, et bra kristent miljø, di hadde og KRIK linja på skuel! Folk skrøyt knall møkje av skuel, å det fant eg forrt ut at stemte. Det skjer noge heile veien, e møkje trening å lagarbeid å KNALL BRA!

Når du budde hima, va du me i KRIK vea/åkra styre et par år. Koss va det?
Det va volsomt kjekkt! eg fekk utfordringar, knall bra miljø i styret, blei kjennde me nye folk å eg vokste møkje på det. Eg vil anbefala det te adle!!

Vist du har planar om å flytta vekk, ha et friår, bli kjennde me nye folk, bli bedre kjennt me Jesus, så må du vurdera Sagavoll FHS! Ta ein kjikk innom himasie te skuel, www.sagavoll.fhs.no
Eg har og fått brev i posten me pannbond oppi av Karen, så vist du bjunda på denna skuel, lera du deg desidert å hekla/spøta! DET kan JAFFAL denna jentå! ;)

4 kommentarer:

Anonym sa...

ESPEN! Va detta nødvendigt?

Anonym sa...

I stedet for å sei at dokk har 3 krikkere å en skap krikker vil man heller kanskje si 3 KLIKKERE i hus?! haha;)

Anonym sa...

He he.. Morsom kommentar der, Ano Nym:) Ellår va det Jon? Karen, dette e någe alle har lest allerede, så det gjor nok ikkje store skaden. Kem har ikkje googla navnet ditt i håp om å finna någe drit/fun facts om deg;) eg tror jaffal eg har lest det to gangar før. Nok om det.. Sjerpings på quizen folkens. Dette holde ikkje mål!

Anonym sa...

klikk=pikk