mandag 21. januar 2008

Januar 2008

Etter at flere enn min mor har hintet om at det var på tide med en oppdatering av bloggen, bestemte jeg meg for å ta et øyeblikk for å gi dere et lite bilde på hvordan hverdagen vår fortoner seg. Alle har nå kommet tilbake til Oslo etter ferien, og hverdagen er for alvor i gang, i hvertfall for tre av oss.. Velger for øvrig å skrive Oslo, siden Jon Vegard har sett seg lei på at alle leilighetsblogger sier "Tigerstaden". Samme Jon Vegard ringte forresten og vekket meg i to-tiden for et par netter siden, med en brukbar imitasjon av Morten Harket! Men let's not be carried away here, dette skal jo tross alt handle om oss i Elisenberg.

I kveld har Grims vært ute og spilt volleyballkamp og knust Rabalder 3-1 i sett, for andre gang på en uke! Vi andre i leiligheten syns det virker som de møter Rabalder i nesten hver kamp, men det er kanskje noe som ligger i volleyballens ånd.. Mads har vært ute med noen barndomsvenner på Røa, mens Espen og jeg har hatt besøk av Karen og Eli. Kaffe, kveldsmat og god stemning, både her og på Røa. Tradisjonen tro ble ingen bilder tatt.

Vi skriver altså 2008, og for øyeblikket er dette oss (satser på at dette kan bli en fast spalte, for eksempel månedlig, sånn at dere hjemme kan få noe å følge med på! Tror ikke vi er så flinke til å ringe, nemlig..) :

Øyvind 20, leser for harde livet til massasjeeksamen, uten at det har blitt praktisert så mye på noen av oss andre. Har en liten aksjespekulant i magen, og venter nå bare på det rette øyeblikket for å kaste seg inn i det usikre markedet. Ivrer for vaskeliste og bedre brød, og vi andre må motvillig innrømme at han nok, som vanlig, har et poeng. Ser ut til å bli leiligheten representant i Chamonix i påska, og vi andre, spesielt Espen, er forholdsvis misunnelige.

Espen 21, leser ikke for harde livet, gutten kom nettopp tilbake etter 5 dager på Sagavoll. Vi trodde det hovedsaklig var for å smiske med Melberg og Møllerbråten, men ryktene skal ha det til at han også hadde andre grunner for å bli lengre enn planlagt. Sliter med det han på traust odølvis kaller hoppekne, og er i full gang med opptreninga. Ørten knebøy-repetisjoner 5 ganger i uka, det var i hvertfall planen. Foreløpig den eneste herfra som har søkt som stipp, men ting kan jo fortsatt skje på den fronten.
Mads 20, leilighetens gode samvittighet, som fortsatt jobber for fullt i Kirkens Nødhjelp. Den av oss som oftest smekker på seg skiene og søker mot Frognerseteren for å finne snø. Og da er det selvfølgelig skøyting det går i, litt mer urbant det! Fikk, eller kjøpte(?), kaffetrakter til jul, og det passet bra siden den gamle presskanna takket for seg tidlig i desember. Kom forresten nyklipt hjem fra Sarpsborg i går, og var riktig så sveisen. Kanskje på tide, håret hadde begynt å minne mer og mer om saueull! :)
Eirik 21, har blitt håndballfan, med Glenn Solberg som sin store helt og forbilde! Syns fortsatt ikke studiet er überspennende, men hva gjør vel det når Uti vår hage har kommet tilbake på skjermen. Jobber med å få min bror til å få øynene opp for folkehøgskole generelt, og Sagavoll spesielt, og tror han begynner å lykkes nå. Sliter ellers litt med humøret etter Leeds' hjemmetap mot Doncaster, lavere går det vel ikke an å komme?! Heldigvis er hverdagen ellers forholdsvis snill!
Ser nå at dette tok mer og mer form av et julebrev, men det får dere bare leve med! Heretter skal oppdateringene komme jevnlig, kanskje til og med hyppig! Kommentarer hjelper forresten på motivasjonen!

5 kommentarer:

Anonym sa...

ny blogg på gang, igjen.. haugenhaugen.blogspot.com. Be there or be square

Bjørnar sa...

så søde dåkke va

Anonym sa...

Va? de e fortsatt søde syns eg..

Anonym sa...

Hei gutter!
Først har jeg lyst til å gratulere Morten med ny blogg. Vi mødre har stor kapasitet i å følge med på disse bloggene, men gikk litt trøtt av "Ny uga, nye muligheter", etterhvert. Synes kanskje Staffels-damene også må gi oss trofaste slitere litt å glede seg over. Om ikke annet så noen spennede pedagogiske tanker, rett fra lærerutdanningen. Vi som alt er lærere har jo ikke gjort særlig mye riktig, i følge media.Forøvrig synes jeg dere gutter bør slenge dere med Mads neste gang han vil til Kikkut. Ta med appelsin og kjenn på gleden over Guds frie.
Til slutt:Et ekstrapoeng til Morten for hans utrettelige pressing av kartonger, endelig en som tar sorteringen på alvor.Godt!!

Anonym sa...

Så dere utforrennet fra chamonix? Finfine forhold for de som er opptatt av slikt :)