tirsdag 25. september 2007

Homsetøfler...
Jeg har fått den æren av å presentere Espen Nybakk sine nye grusfotballsko, a.k.a. Homsetøfler. Som den fotballspilleren Espen er, er det jo klart at han ikke kunne ha noen barske, røffe og manndige sko, til det har han en altfor slapp spillestil. Han valgte derfor å gå til innkjøp av et par litt mer designpregede sko. XXL bød på et kjempetilbud, og Espen var ikke lei å be. Ikke før han kom hjem og fikk på seg skoene innså han hvor femi de faktisk var, men 200 kroner er da ikke så mye.. Vi ønsker lykke til i hans fotball-/catwalkkarriere!
- Øyvind

3 kommentarer:

Haugen sa...

Aj aj aj, Espen! Ikkje bra det der. Du bør visa store tekniske ferdigheter me sånne sko. Nytte ikkje å komma me någen billige skuddfintår å fysisk spel når du promotere deg på den måden. Komme forhåpentligvis ner te KRIK-cupen, å då bør du varta opp me någen frekkisar..

Anonym sa...

Hei gutter

Så gøy!! Endelig en blogg som er oppe og går. Synes jeg ville blande meg så dette ikke bare blir mellom dere og Morten. Det blir litt for snevert. Gratulerer med nye sko, Espen. Fine, de! Men da vil jeg gjerne be om et bilde av den nye sofaen.
Sjekka brannvarslerene i det siste?

Haugen sa...

Jess.. endelig komme det andre folk inn her og:) Går ud i fra at dette e Espen si mor?? Hyggelig.. Må sjekka brannvarslarane ja. Bra at hu mor passe på dokk!

Du e jaffal hjertelig velkommen inn i diskusjonanene "mamma"!