lørdag 22. september 2007

Oslo <3

Javell, livet i Oslo er i gang og vel så det, og her går det mildt sagt strålende. Godgutta har flyttet inn på Frogner da, (det sto mellom Frogner og Skillebekk for å si det sånn), og vi stortrives. Det er masse sagavollheng, og vi koser oss over et rått stort nettverk av sagavollinger i Oslo.

Den første måneden har mildt sagt gått fort, men nå føler vi at vi virkelig har kommet i gang. Vi har etterhvert fått inn en ny sofa, og en rekke andre forbedringer har funnet sted, bla, er det anskaffet ved til peisen (kos). Som en avrunding av den første måneden i Oslo, så ble det lamitadcup i helgen, der Elisenbergveien 22a stilte mannsterke, og i tillegg gikk til semifinalen. Alle de som leser dette og som kjenner Eirik kan jo tenke seg hvor magert det faktisk var med fotballspillere i Oslo denne helgen siden Espen Nybakk og Øyvind Grimsrud ble headhuntet til laget hans.

I kveld går vi inn for en stille kveld, der Eli er hentet inn for å lage pizza til oss, koselig!! Gleder oss til å legge oss stappmette, forså å kjøre på med ei skikkelig økt med squash i morgen, Eirik melder forfall (en fysisk utskjeielse er nok for Eirik på ei helg), men Grimz og Espen kjører på med nok en stor idrettsdag.

Underskrivende tror alle her gleder seg stort til det fortsettende liv i Oslo, og underskrivende er også gira på bingefotball en dag i nær fremtid. Siden jeg har kjøpt meg tidenes homsetøfler av noen fotballskor. Haha, det er bare det sykeste jeg har sett, kjøpte meg feite fotballsko, (anbefalt av Eirik) på sportslageret her om dagen. Så kommer jeg hjem, prøver dem..... og jeg var klar for "The blue oyster" med en gang (for dere som har sett Police Academy).

Kom innom da!! alle som har lyst, her er det stort sett åpent hus, så det er bare å ta turen for de som har lyst, vi gleder oss!!

Espen

4 kommentarer:

Haugen sa...

Javell.. endeligt har dokk fått i gang bloggen;) Har jo ikkje et liv sjøl, så då e det ubeskriveligt hyggeligt at eg får ta del i dåkkårs.. Ser fram te mange kjekke historiar å diskusjonar. Glede meg te fortsettelsen.

Haugen sa...

Va så få kommentarar her inne at eg fant ud at eg sko legga inn et par sånn at dokk og får någe å lesa! Litt spent på kossen det jekk på squashen, sjøl om eg har mest tro på mannen me egen racket (sorry, Espen).

Så te slutt litt fun facts:
*Det e ikkje uvanligt å forbrenna 700-1000 kalorier i løbet av ein times squash-spel.
*Ein nyfødt blåhval veie liga møje som 125125 squashballar.. Dette gjelde jo selvfølgelig bare viss dokk brukte di offisielle ballane, å viss hvalen e normal!

Over og ut!

Frognergutta sa...

Nå skal det også nevnes at både Eirik og Espen har gått til innkjøp av squash racketer, så nå stiller alle på lik linje! Godt å slippe at de skylder på det hver gang de taper (9-1 Espen?:P)

-Øyvind

Haugen sa...

He he.. ikkje verst. Må nok kjøba meg ein eg og, å legga meg i hardtrening sånn at eg ikkje havne for langt bag dokk. Innrømme gladeligt at eg ligge bag dokk allerede, men ein go porsjon mengdetrening ska ordna på det;)