mandag 29. oktober 2007

Katter, budsjett og slappe treninger


Grunnet fire slappe sjeler er det nå dessverre lenge siden vår kjære blogg har blitt oppdatert.. Den siste tiden har det skjedd litt av hvert her i Oslo. Blant annet har Frogner den siste uken mistet sin uskyld, i løpet av en uke har det vært både skyting og drap i strøket vårt, utrivelige saker. Vi har heldigvis gode allibier alle mann!


Studentene i huset har denne måneden valg å gjøre et forsøk på å leve på kun de midlene staten gir oss, dvs 6218 kroner i måneden. Vi førte over penger fra brukskontoen og skal nå forsøke å leve et nogenlunde normalt liv med disse pengene. Eirik sviktet systemet allerede fra starten, om det er for å opprettholde sin råflotte vestkantlivsførsel eller om det rett og slett var ren slapphet er foreløpig ikke kjent. Undertegnede har per dags dato 4743kroner igjen, med husleie på vent og drøye to uker igjen av budsjettiden, skal man ikke føle seg for trygg.


Tidligere i kveld var jeg på tidenes desidert slappeste, dårligste og minst motiverende trening. Jeg har nå begynt på Sentrum volley, a.k.a. Hoppegompan (navnet ble litt for useriøst, så vi ble nødt til å endre navnet til sentrum:/) Dette er et etter hvert relativt trivielt 2.divisjonslag, men ikke i kveld. Det var rett og slett ingen som lyktes med noen ting. Om lørdagens knusende seier mot Kolbotn kan være noe av forklaringen er ikke godt å si. Denne kampen endte forøverig 3-0 til Hoppegompan, etter et festspill uten like. Det ble også satt ny publikumsrekord denne kvelden, hele 7 tilskuere tok turen for å følge dette spennende oppgjøret. Tilbake til den elendige treningen.. Da vi omsider ble ferdig med treningen og klokken rundet halv elleve, satte Petter og jeg oss på syklene og tråkket avgårde. Da vi passerte Hovseter T-bane i godt driv, var det plutselig en katt som krysset veien. Den vår såpass dum at den løp rett inn i Petters bakhjul, slik at den ble slått til og kastet 360 grader rundt, før den løp fortomlet videre over gata. Et ganske artig syn for meg som kom syklende bak... Men selvfølgelig, stakkar katten..:(


Da går det mot kvelden i Elisenbergveien for min del, resten av gjengen er ute og holder vakt i vårt etter hvert utrygge strøk!


- Øyvind

1 kommentar:

Anonym sa...

Se her, Mamma, vi oppdaterer da i blant! :) Og at studielån-forsøket ikke er gjort fra min side skyldes intet annet enn slapphet.. Snylter stort sett på samleierne uansett.. Syns forøvrig Grims skriver morsomt og godt for tida!