mandag 1. oktober 2007

Leilighetsblogger!

Det har jo blitt en del "venneleiligheter" spredd utover det ganske land, kanskje spesielt i de tre største byene våre! I den anledning vil jeg oppfordre alle til å opprette en egen leilighetsblogg, sånn at vi kan følge litt med på hva som skjer både innenfor og utenfor husets fire vegger. Morten og Store-Grims burde selvsagt hatt en, spesielt siden Marthe, Monica og Solveig skal begynne med sin. Kan jo ikke være dårligere enn dama! ;) Gleder meg også til Staffeldtsbloggen er oppe og går! Torstein Helstad-bloggen til Jon V, Emblem, Oddis og Torgeir kan også bli interessant! For som Per Sundnes, vår alles kjære trendekspert, sier: "blogspot.com er det nye facebook!"

Og til dere som lurer på tittelen på vår blogg; "Café Elise" er vår nærmeste nabo, som hovedsaklig tiltrekker seg pensjonister som har tid og råd til å drikke vin og champagne klokken 12 på formiddagen..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja ja.. e klar over at me burde hatt ein blogg. Eg jobbe me min, men arbeidet går i takt me pensum i it grunnkurs så det tar litt tid. Viss ikkje bør dokk hellår snakka me eksperten! Han kan laga ei rektigt så fancy sia;)

Morten

Anonym sa...

Har forresten booka busstur te Tigerstaden neste helg! Satse på møje futsal å skoy.. bler bra

Morten igjen..