fredag 14. desember 2007

Det vi gjør i hverdagen minus Yatzy (til Ragnhild)

Ja, da er det på tide å fortelle litt om hva vi gjør når vi ikke er ute på tokt, ikke spiller yatzy og ikke er på skolen. Rett og slett hverdagslige gjøremål.

Espen er jo som kjent deltidsstudent, iallfall i praksis. Og etter at han har fått tips om TV-serien The O.C. har han sittet oppe til 4-5 tiden hver kveld/morgen og fulgt iverig med. På dagtid går det i MSN med alle vennene fra tiden da han spilte World of Warcraft på fulltid, samt de han ble kjent med på Sagavoll i fjord. På kveldstid mellom MSN, middag og OC sitter han og snakker med Eirik om Hattrick taktikk, mens han setter opp laget nettopp på Hattrick (det kan fort ta 2-3 timer). Han sover fra 0500 til 1400. (Trener når Audun er i byen).

Eirik har jo kjæreste, så han er jo sammen med ho en del (fortsatt Karen). Ellers er han ferdig med det som er av skole, noe han har jobbet hardt med gjennom hele høsten!? På dagtid går det mye tid til å følge med på sport, lese aviser (sport) og se på sport på TV. Han er også i gang med hurtighetstrening, noe som imidlertid fikk en brå stopp da han pådro seg lyskestrekk kun et par dager etter at vi kjørte igang med treningen. På kveldstid sitter han på Hattrick, samtidig som han snakker med Espen om taktikk, diskuterer de nye juniorene i stallen.

Mads jobber hver dag i uken. Fortsatt er han sivilarbeider i Kirkens Nødhjelp. Han har akkurat kommet seg gjennom julebords sesongen. Fast på ukeplanen er den ukentlige middagen hos onkel, samt et par turer til gutta fra Tønsberg på Vettakollen (vestkant vestkant). Mads har også hatt et løft med tanke på kondisen i høst. Han har jogget jamt gjennom hele høsten, samt at han har hengt seg på hurtighetstreningen med Eirik og meg. Mads skal også ha skryt for å være den som er flinkest til å komme seg ut og treffe folk.

Jeg (øyvind) er også så godt som ferdig med skolen, kun en forelesning igjen. Jeg tar meg nå ferie med god samvittighet, klinkende klar over at jeg har en ekstra eksamen i januar:/ Ellers prøver jeg å holde skrotten i gang med litt volleyball og som trenende hurtighetstrener for Eirik (og Mads). Litt gitarspilling blir det også, uten at det er noe jeg skal satse livet på. I det siste har det også blitt noen pokerkvelder, og siden dette blir offentlig, har vi selvsagt aldri spilt om penger. Jeg har også funnet ut at til våren må det bli mer jobbing med skolen, og skal derfor begynne å lese meg opp på det forsømte allerede i ferien..

I kveld har det også skjedd noe stort og banebrytende. For en måneds tid siden gikk vi til innkjøp av bordhockey spill, se bilde. Frem til i dag har Eirik vært ubeseiret, til stor ergelse for resten av flokken. Derfor var det fantastisk å kunne brøle ut etter 5-3 seier i dag. Utrolig!!
Øyeblikket er ganske beskrivende for leiligheten. Mads er ute på kino, Espen sitter med pcen i fanget, hodetelefonene på, og ser på The O.C. Eirik sitter med pcen i fanget snakker på MSN og sjekker livet på Hattrick. Selv sitter jeg her og prøver å beskrive situasjonen, mens Idol surrer og går i bakgrunnen.

Vi har etter hvert blitt glad i leiligheten vår, men nå de siste dagene har det blitt veldig kaldt her. Ute kryper gradestokken ned mot 10 blå, og vi må fyre for fulle mugger for å kompensere for dette. Til tross for dette har vi vært en del ute de siste dagene, som et resultat av det er vi snart ferdige med julehandelen alle mann. Snart..

Når vi ikke sitter her alene for oss selv, har vi gjerne besøk av folk, for å bekrefte en viss kontakt med omverdnen, samt overbevise oss selv om at vi har venner.

Alt i alt har vi det veldig fint her i Oslo, og alt er nok ikke så galt som det høres ut som her.. Vi gleder oss også til å komme hjem på juleferie.


God kveld!!
- Øyvind

1 kommentar:

Anonym sa...

Javell..
Sitte å snakke me Eirik på msn nå(!) å han seie at livet dokkårs ikkje e så stussligt så det hørres ud te.. Eg syns derimot det hørres deiligt ud. E rektignok ikkje heilt begeistra for femiserien Espen bruge tiå si på. Øyvind har nok påvirka deg litt for møje her.. Har forresten skaffa meg et eget lag i hattrick, men pga manglane engasjement så fekk eg fygen itte kort tid. Satse på å få i gang et nytt lag iløbet av julen.

Må og gratulera me et nytt stiga-spel.. Fantastisk:D Va dog lide overraskane at Eirik va best i det. Ryktene seie at Levanger-Bowlingsenter har et sånnet ståane, å at det blei flittigt brukt i "lillefri" i oppveksten..