tirsdag 4. desember 2007

Oppdatering på middags-/ eksamensfronten

Jau jau, da har det skjedd igjen, Espen har svinget seg på kjøkkenet. Denne gangen endte det svært billig og svært bra:) Her forleden dag hadde vi en skikkelig julemiddag, og det til en svært billig penge, noe som jo er gunstig som student. På menyen var det selvsagt poteter, som en hver god middag inneholder, surkål, brun saus og julepølse fra Slakteren. Vi fant ut at her hadde vi et godt måltid til ca 15-20 kroner per snute, slettes ikke verst:) Anbefales nå når det går mot jul:)

Ellers kan det jo nevnes at kokken selv skal ha eksamen i morgen, noe han har visst om lenge, men nå nettopp (12 timer før eksamen) fant han ut at han hele tiden har forberedt seg til feil eksamen... Skal også nevnes at Trond har gått på den samme smellen.. Lykke til gutter, heia MF;)

Selv skal jeg ha massasje eksamen på mandag, og velger å øve på nettopp dette;)

-Øyvind

2 kommentarer:

Frognergutta sa...

Må bare kommentere det her, for det første tror jeg middagen var enda billigere, siden vi kjørte med first price poteter, firstprice saus og surkål for 3 kr....

For det andre så har jeg emner eller fag som heter krl101,102 og 103. Det naturlige her er selvfølgelig å ha eksamen i 101 først, men det viser seg at mf tenker annerledes. Jeg skal nemlig ha eksamen i 102 først, hvor er logikken i det her???

Espen ;)

Anonym sa...

Ja, heilt håblaust. Koffår gidda å sjekka kafforein eksamen ein ska ha når ein kan gjør det spennane me å tippa. Nok ein gang vise du at tippeferdighetene dine ikkje e sånn så di bør ver, Espen. Uansett, du hadde vel ikkje lest någe mar sjøl om du visste det va den.