fredag 9. november 2007

Fjorårstreff, Eiriks betraktninger!

Etter å ha fått noen hint om at dere der ute begynner å være forsynt når det gjelder yatzy-resultater, velger jeg å legge terningene til side, og heller blogge litt om fjorårstreffet på Sagavoll! Siden vi har vært litt halvsløve på oppdateringen i det siste, velger jeg å kalle innlegget "Eiriks betraktninger", både fordi det gir overskriften en viss tyngde, noe jeg er sikker på at blant annet teologen Stian Anda vil sette pris på, og fordi det vil tvinge mine tre samboere til å følge opp med sine innlegg. Så hvis dere var lei yatzy, skal dere jammen bli lei fjorårstreff også.
Som de ivrige Sagavollinger vi er, ankom Nybakk og jeg Gvarv allerede på torsdag, blant annet for å få testa formen i gymsalen før det virkelig braket løs. For min egen del kan jeg berette at volleyball-touchen er særdeles rusten, og at plassen min på laget til vårens volleyballtreff nok henger i en tynn tråd. Ved bordtennisbordet var jeg heller ikke helt på høyden, og hadde det ikke vært for at jeg var på vinnerlaget i innefotballen hadde hele helga vært noe bortimot en fiasko. Men nok om det...

Utover fredagen begynte folk å komme, og det samme gjorde følelsen av at vi bare var tilbake etter en veldig lang sommerferie. Som vi ser av bildet under gikk det ikke lange tida før stemingen var løs og ledig.

Spesielt moro var det å se igjen noen av de som har valgt å studere i småbyer som Bergen og Trondheim, og spesielt en bergensleilighet må trekkes fram. Emblem, Torgeir, Odd Arne og Jon V hadde gjort en formidabel innsats på forhånd, og var de eneste som hadde meldt seg med noe til underholdningskvelden. Vi fikk en heftig power point-presentasjon av leiligheten, deres nabo Torstein Helstad og Bergen by, kombinert med et utvalg videoer, blant annet en der Jon ringer KRIK-lærer Sindre og utgir seg for å være homofil amerikaner som vil begynne på Sagavoll. Egentlig hadde vi ikke trengt mer den kvelden, men full av manglende selvinnsikt skulle Karen og jeg prøve å toppe dette med en hurtiglaget variant av beat for beat. Ivar Karen Dyrhaug fikk latterkrampe allerede i innledningen, mens jeg slet veldig med å betjene de forholdsvis enkle tekniske hjelpemidlene vi hadde. Heldigvis kom Aslak etter oss, med en imitasjon både av egen militære overordnede, rektor Melberg og FIX-Tim, så vi satser på at det er det som vil bli husket.

Under middagen på lørdag ble det forresten plinget for siste gang i vårt kull, hele tre nye par har kommet etter at vi sluttet i vår, og Eli kunne stolt fortelle at det nå er hele 16 par som fortsatt holder sammen. Morten og Monika er et av de nye, og fortjener et eget bilde, siden jeg nylig var avbildet i Monika sin leilighetsblogg.

Under middagen dreide samtalen på vårt bort over på hvor mange som kommer til å være sammen når vi møtes på 20-årsjubileet. Selv tippet jeg 8 par, i tillegg til at minst ett vil ha skilt seg, mens Gaute og Alfred gikk for litt mer beskjedne tre par. Andre holdt klokelig munn, og slipper å bli sitert i denne bloggen. Likevel, grunnen til at dette publiseres er at vi om 19 år kan gå tilbake til frognerb-boyz.blogspot.com og se hvem som hadde rett!


Siden det skal komme tre andre innlegg om dette treffet skal jeg spare litt til dem, og runde av nå, men Gvarv-planene må kort nevnes. Gvarv er ei idyllisk bygd i vakreste Telemark, varm om sommeren og snørik om vinteren. Derfor fant vi ut at det er et fint sted å bosette seg, hvis man slipper å gjøre det alene. Trond, som jeg innbiller meg er primus motor for opplegget, er allerede i gang med å finne en passende tomt, og vil ha med seg flest mulig. Så hvis dere ikke har andre planer, bli med til Gvarv!


5 kommentarer:

Haugen sa...

Går det ann å reserverar leilighedar allerede? Eg ska jaffal ha ein, uansett pris, så då bør det ver ein bra leilighet tilgjengelig. E ikkje kravstore. Bare det e mulighed for å få inn internett å canal+ så e eg me. Åså kort vei te Kiwien då. Har uansett tenkt å jobba som frilans tippar. ååå, det bler kos;)

Anonym sa...

kremt.. Monika me K!!! forlanga ikkje en stor en, bere en bitte liten en:)

for en plan morten!!! så kan ej få oppfylt min store drøm som lærer på teki:D jess!

Anonym sa...

konge! Di søge jo itte ny teki-lerar nå, så koffår ikkje slenga inn ein søknad. Dår e sikkårt någe eg kan studera i Bø. Telemark (ski, ikkje fylket) f.eks. Så kan eg kanskje retta på inntrykket enkelte sjelår har fått om at eg e ein bittår mann for Monika har bedre teknikk enn meg! Takk for støtten i den diskusjonen, Eirik.

Morten

Anonym sa...

Vil bemerke at Gvarv er ikkje sagavoll, Det er som å sammmenlikne ...en super deilig å rå sportsbil.. På bilfabrikken.. En trives i sportsbilen, men på fabrikken?? Tvilsomt.. Frå ein som har levd 20 år nesten i Fabrikk(Evje) Velg og merke er Evje ein Jaguar fabrikk, mens gvarv er meir Lada-fabrikk!

Anonym sa...

Med K, selvfølgelig... Pinlig! Det er herved rettet opp, og jeg legger meg flat! Fin tanke av Jon V forresten, og den blir jo enda bedre av at den står på nynorsk! :)