søndag 18. november 2007

Herlig Søndag


I dag har vi i Elisenbergveien hatt en strålende dag. Det hele startet etter en lang natts søvn, der vi fikk sovet ut etter en heftig fest hos jentene på St.Hanshaugen. Vi sto opp til mennenes 10km klassiske skigåing, kastet i oss litt mat og spurtet til bussen. Det har blitt ny sport for oss her i huset, å komme nærmest mulig bussens avgang, i dag kom vi ca 10 sek før bussen, ny rekord:) Turen gikk til Sagene der vi skulle spille Squash. Vi stelte i stand en fin turnering med Espen, Eirik, meg (Øyvind), Trond, Bjørnar og Erlend. Etter et spennende gruppespill var det til slutt Espen, Eirik, Erlend og jeg som sto igjen for å spille om de gjeveste plassene. Det hele endte med at Eirik, som gjennom hele barndommen har hatt squash hos naboen, gikk av med en forventet seier, jeg måtte ta til takke med en andreplass, Espen dro i land bronsen etter å ha vunnet mot Erlend.

Som vi ser på bildet er Eirik foran i bildet overlegen..


Etter squashen dro vi hjem til kåken for å få i oss litt mat. Vi disket opp med kyllinglår ala hot france provance, sponset av KIWI:) Vi har nå passert 9 kg sponset kyllingkjøtt fra KIWI på Frogner, takk og takk! Vi fikk også besøk fra Gjøvik, av selveste Espen Holmedal, som kom og tok del i KIWI-måltidet vårt. Nå i kveld skal vi på G3 i Storsalen, og se om de har noe fornuftig å fortelle oss i dag:)

Øyvind:)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tror det var antrekket som gav meg det nødvendige fortrinnet, tight må det være!

Anonym sa...

Raide dokk kiwien på frogner altså? hmm.. sånnt holde eg meg for go for;) Ellårs va det som forventa at Eirik stakk av me seiåren. Gratulerer!

Morten

Anonym sa...

Hei gutter
Til saken: Hva betyr sponset av Kiwi? Helt seriøst, ikke no`kjekkaseri. Hva driver dere med som Morten holder seg for god til?
Vi har jo prøvd å gi dere en god oppdragelse.

Anonym sa...

Vi har rett og slett benyttet oss av Kiwis holdbarhetsgaranti! Espen fant tilfeldigvis 3-4 kilo kyllinglår som gikk ut på dato dagen etter, og da får vi dem gratis i kassa! Litt pinlig å gjøre det, men helt klart verdt det!