mandag 12. november 2007

Vi er jo profesjonelle!!! det de sier hvertfall :S

Ondsdag den 7 November var det duket for å bryte barrierer for undertegnende. Som vanlig hadde jeg en forholdsvis kort dag på mf, men denne dagen skulle bli ganske annerledes en jeg hadde forestilt meg.

Siden jeg sluttet veldig tidlig denne dagen, var både Grims, Eirik og Karen som hadde kommet tidlig for å lage frokost til Eirik, fortsatt i leiligheten når jeg kom hjem. Så skjedde det! Grimsen fikk plutselig ei melding fra sin medelev Magnus på Fysio, her fikk grims vite at de ble veldig få til massasjestudiene den dagen, så de trengte rett og slett sivile til å øve seg på. Jeg og Eirik så på hverandre, begge tenkte likt! Så kom spørsmålet fra Grims som begge ventet på..... vil dere være med eller? Jeg og Eirik gliste i lykkerus, mens Grims gikk mot badet der Karen oppholdt seg for øyeblikket - "vil du ha massasje Karen?" - "Massasje?? JAAAA JAAAA JAAAA"

Så gikk det noen minutter der alle var fornøyde med tingenes tilstand, men så kom Karen ut av badet. - "Skal vi begynne Grims?". Stakkars Karen trodde hun skulle få massasje der og da fra Grims, og øynene ble bare store, svarte og fylt med frykt når hun fant ut at det faktisk dreide seg om bar hud-massasje på høykolen. Dette var jo selvfølgelig en gigantisk nedtur for Karen, samtidig som det ble en voldsom utfordring å få vridd seg unna det hele. Hun hadde jo først takket JAAA JAAA JAAA til massasjen, og nå viste seg at hun med glede takket ja til noe som langt overgikk hennes intimgrenser!

Etter flere minutter med overtaling fra oss 3 andre, endte det med at Karen trakk seg (Sånn nakenhet kan du få billigt av meg!!! Eg e kj som Anne Mari der, for å si det sånn!!). Men vi visste råd, vi visste selvfølgelig at det fantes flere mf-studenter innfor vennekretsen, og Trond var ikke vond å be til litt massasje. Jeg tror ingen har kommet seg fra majorstua til høyskolen så fort noen gang! :P

Så etter mye om og men da, så begynte massasjen på høyskolen av snart lærde massører, og det ble etter stein/saks/papir og krav fra Gaute - Magnus på Espen - Grims på Eirik og Anne Mari på Trond. Og for en opplevelse! Det ble 2 timer full kroppsmassasje det rett og slett!! Haha, var jo helt fantastisk..... dette anbefales!!! Her begynte terapautene med ryggen, etterfulgt av armer, hender, rompe, lår (framside/bakside), legger (framside/bakside), fotblad og avsluttet med en fantastisk nakke og hodemassasje sum = 2t 10m effektiv kroppsmassasje, eller rettere sagt; massasje for rundt 2000kr av utdannede fysioterapauter :D:D:D

Jeg må jo innrømme at enorme, og jeg mener virkelig gigantiske barrierer ble brutt i forbindelse med denne aktiviten. Jeg kan selvfølgelig bare snakke for min egen del når det gjelder dette, men jeg tror nok også Eirik var overrasket over hvor greit det gikk med bar rompemassasje. Dette er noe jeg aldri i mine villeste anelser kunne tenkt meg å bli utsatt for, og jeg må sende en stor takk til Petter Briseid for denne gigantiske omveltningen av intimgrenser.

Denne dagen gikk jeg langt utover intimgrenser jeg aldri trodde jeg slulle komme i nærheten av.... Retter en stor takk til, Øyvind, Anne Mari og Magnus for fantastsk kroppsbehandling, og til Eirik og Trond for godt selskap under akten.

Håper du er sinnsykt stolt av meg Petter, bar rompemassasje av en gutt, skjer med det???? :D:D

Espen

3 kommentarer:

Anonym sa...

Eg stemme for å skifta farge på denne bloggen frå svart t etlaent lysare for det "svir som piskeslag i augene" å prøva å lesa någe her, d gjelde bloggen din og nybakk. beklage kritikken men eg har lært å ta mine forholdsregla..
ellers e jo alt bare bra og interresang lesing:) støtte forresten planen t eirik og trond om satsa på å få busett heile 0607 i gvarv i løpet av ein 8-9 års periode

Anonym sa...

Du får stille inn skjermen din skikkelig stig;)

Petter`s Blog sa...

Fantastisk bra jobba Espen! Utrolig stolt av deg. Først nå ser jeg virkelig resultatene etter ett års arbeid på Sagavoll,jeg er virkelig stolt!