søndag 18. november 2007

Norge-Tyrkia!

Kampen over alle kamper. Kampen som skulle sende oss til EM. Kampen som bare skulle vinnes. Kampen Espen, Mads og Øyvind helst ville se på tv. Følgelig var det bare jeg, Eirik, som tok turen opp til Ullevål, via Chateau Neuf, for å støtte våre beste menn. Og Håkon Opdal..

På Chateau Neuf var store deler av Oljeberget på plass, stemningen god, sangen høy og, hos enkelte, flaskeføringen bratt. Vi gikk i samlet flokk oppover mot Ullevål, og ville være tidlig på plass, for å varme opp stemmen og se Jørn Jamtfall slå innlegg under keeperoppvarminga. på turen opp benyttet en gjeng tiden til å dikte et vers om Jarl André Storbæk, vår glemte høyreback! Vi var godt fornøyde med at vi unngikk det billige ordspillet Storbæk-stor back, og sangen ble cirka sånn:

(Mel: Tøydokke Anna)
Jarl André Storbæk,
han er motstanderens skrekk.
Han slår ballen inn i bakrommet,
og finter alle vekk.

Tidlig i kampen satte Panzer inn 1-0, og jeg angret på at jeg ikke hadde satt penger på Hagen på brassespark som første målscorer. Hangeland vant alt i lufta og det var god stemning på Ullevål. Vi klarte til og med å få store deler av den ene langsida til å reise seg og klappe! Resten av kampen forbigår vi i stillhet, men konkluderer med at det var feigt av Hareide å sette Skjelbred på benken fra start. Utover i kampen fikk vi også en påminnelse på hvorfor Jarl André ikke får allverdens medieoppmerksomhet, og at han er langt fra undervurdert. Dessverre fikk vi også se at Oljeberget er en gjeng medgangssupportere, sangene ble både lavere og mindre hyppig utover i kampen..

Heldigvis ble kvelden delvis reddet av bursdagsfeiring hos Maria Vikre etter kampen, koselige folk, snacks og generell trivsel. Og da hadde til og med Espen og Grims orket å ta turen ut av stua i Elisenbergveien 22..

3 kommentarer:

Anonym sa...

Typisk at det ikkje nevnes någe om kaffornågen spelerar så gjor at Norge tapte! Rosenborgspelaren og Eiriks tidligare midtbanepartner, Tettey, va for dårlige. Han va i nærheden av ballen på begge målå! Branns Opdal gjorde ein kjempetabbe, men det e visst ikkje vits å nevna. Myhre sine tabbar blei derimot brakt opp i alle situasjonar i tiå på Sagavoll.. Dette e for dårligt! Nok om det..
Eg syns faktisk at me konne, me hell, satt inn to rosenborgspelerar. Skjelbreid inn for 1.divisjonsspelaren Hæstad å svinet Riseth for Tettey. Då hadde tyrkerane fått seg någe å bryna seg på! Ellårs kan eg ikkje aent enn å konkludera at Newcastlespelaren Emre lekte me den norske midtbanen. Omtrent som forventa me andre ord..

Anonym sa...

På det første målet er det jo lille-Riise som blir dratt av altfor enkelt av en benkesliter fra Newcastle. Og på det andre er det jo rogalending og eks-Viking Brede Hangeland som ikke kommer tett nok i Nihat.. Så vi kan i bunn og grunn skylde alt dette på Vestlandet!

Anonym sa...

lattis.. eg regne ikkje ålesundregionen som vestlandet! Det ligge jo nærmare trøndelag. Men viss du ser nøye itte, så e den spinkle afronormannen fra rosenborg i nærheden begge gangane. E ikkje oppi situasjonane! Seie forresten litt om Newcastle sin midtbane når ein så go spelar som Emre sitte på benken!